Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічна ДТП в Ужгороді: на Минайській п'яний водій врізався в автівку

Нічна ДТП в Ужгороді: на Минайській п'яний водій врізався в автівку
Скільки б патрульні не наголошували про наслідки водіння у нетверезому стані — керманичі, мабуть розуміють це, тільки тоді, коли самі потрапляють в такі ситуації. А можливо і не розуміють про жахливі наслідки...

Сьогодні, близько опівночі, ужгородські патрульні приїхали на виклик про ДТП без потерпілих на вулиці Минайській. Водій Daewoo Lanos, здійснив зіткнення із автомобілем ВАЗ 2107. У винуватця аварії, під час спілкування, патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

В організмі порушника інспектори виявили 1,40 проміле алкоголю, що у сім разів перевищує норму.

Цього разу водіям пощастило — відбутися лише переляком та понівеченими автівками. Але, як показує статистика — це вийнятки. Частіше водії у нетверезому стані спричиняють ДТП із потерпілими.

Управління патрульної поліції в Закарпатській області попереджає: «Алкоголь і водіння — несумісні! Випив? За кермо не сідай! Не наражай себе і пасажирів на смертельну небезпеку!»

Нічна ДТП в Ужгороді: на Минайській п'яний водій врізався в автівку



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: