Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні заборонили відомий препарат

В Україні заборонили відомий препарат
Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками ввела тимчасову заборону на продаж, зберігання і реалізацію препарату "Ентеросгель".

Даний препарат (сорбент) використовують при алергіях, отруєннях та інтоксикаціях.

Згідно з розпорядженням, тимчасову заборону на "Ентеросгель" (серія 2531217, паста для перорального застосування, 70 г/100 г по 405 г в контейнері, по 1 контейнеру в коробці з картону, виробництва української компанії "ЕОФ "КРЕОМА-ФАРМ") введено по через невідповідність вимогам до реєстраційного посвідчення за показником "рН" (показник завищений).

У зв'язку з цим Держслужба своїм розпорядженням зобов'язала всі суб'єкти держвласності, які здійснюють реалізацію, зберігання та застосування даного препарату негайно перевірити наявність забороненої його форми і зняти її з обороту для подальшого приміщення під карантин.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: