Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики знову обстріляли опорні пункти сил АТО, поранено українського бійця

Бойовики знову обстріляли опорні пункти сил АТО, поранено українського бійця
За даними штабу, противник він вогонь із забороненої Мінськими угодами зброї по всіх напрямках.

З початку доби російсько-окупаційні війська 28 разів обстріляли опорні пункти сил АТО, одного українського військового поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні станом на 18.00 14 квітня.

«У першу половину доби режим повного припинення вогню бойовиками російсько-окупаційних військ не дотримувався. Станом на 18.00 зафіксовано 28 обстрілів українських опорних пунктів», - йдеться у повідомленні.

Зокрема, за даними штабу, на Донецькому напрямку із забороненої Мінськими угодами 122 мм артилерії окупанти обстріляли захисників Широкиного, з гранатометів та великокаліберних кулеметів – оборонців Мар’їнки, Кам’янки та Лебединського, з озброєння БМП – захисників Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів –укріплення під Павлополем, Гнутовим та Новотроїцьким.

«Крім цього, оборонці Авдіївки обстріляні з гранатометів різних систем та зенітної установки. Також під вогонь зі стрілецької зброї потрапили українські опорні пункти в районі Широкиного, Новомихайлівки, Кам’янки та Павлополя, а поблизу Водяного, Шахти «Бутівка» і Талаківки – вівся снайперський вогонь», - зазначили в прес-центрі.

Повідомляється, що на Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів агресор відкривав вогонь по оборонцях Зайцевого та Луганського. Крім цього, міномети калібру 82 мм противник тричі застосував під Луганським, а захисників Троїцького обстріляв з великокаліберних кулеметів.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: