Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зустріти свято з чистою совістю: на Закарпатті люди масово здають зброю

Зустріти свято з чистою совістю: на Закарпатті люди масово здають зброю
Тільки за минулу добу здали рушниці, пістолети та ножі 8 закарпатців

Вчора, 6 квітня, в рамках «Місячника добровільної здачі зброї» зафіксовано вісім випадків здачі зброї в поліцію. Найбільше закарпатців звернулися в органи дозвільної системи на Свалявщині. Один житель райцентру розповів правоохоронцям, що знайшов штик-ніж в урочищі «Красний» біля села Уклин, ще один житель Сваляви приніс в поліцію газовий пістолет. Мешканець села Родникова Гута здав мисливську рушницю.

Мисливську зброю також принесли в рамках «Місячника добровільної здачі зброї»: до Великоберезнянського відділення поліції – житель райцентру, мешканка села Гут – до Берегівського відділу поліції, чоловік із села Великий Раковець – до Іршавського відділення.

Крім цього, житель смт. Чинадієво здав рушницю та газовий пістолет, які дісталися йому у спадок, та висловив бажання зареєструвати зброю на себе. Рушницю та чотири ножі здав житель райцентру в Мукачівський відділ поліції.

Нагадаємо, до 30 квітня цього року на території Закарпатської області, як і у всій державі, поліція проводить місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які в зазначений термін добровільно звернуться до поліції для здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: