Вхiд на сайт
Авторизацiя

За зберігання наркотиків закарпатські копи затримали мешканця Чинадієва

За зберігання наркотиків закарпатські копи затримали мешканця Чинадієва
Працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського району під час несення служби у селищі Чинадієво у місцевого мешканця вилучили згорток з марихуаною. Заборонену речовину вилучили та розпочали слідство.

Вчора, 4 квітня, близько 22.30 год, під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення у селищі Чинадієво помітили молодого чоловіка, який при появі правоохоронців змінив маршрут руху і намагався уникнути зустрічі з ними.

Під час розмови з поліцейськими чоловік нервував і при поверхневому огляді видав поліетиленовий згорток з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, ймовірно марихуаною. Походження наркотичної речовини, вагою близько 15 грамів, 20-річнй хлопець пояснити не зміг. Вилучене поліцейські направили на дослідження експертам.

Поліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження за незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту, що передбачено ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Дане кримінальне правопорушення згідно з санкцією статті карається обмеженням або позбавленням волі на строк до трьох років.

Розслідування у справі триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За зберігання наркотиків закарпатські копи затримали мешканця Чинадієва



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: