Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Іршавщині у чоловіка викрали автівку

На Іршавщині у чоловіка викрали автівку
Відносно чоловіка, котрий обгрунтовано підозрюється в угоні транспорту поліція вирішує питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Вчора, 26 березня, до поліції з повідомленням про викрадення авто звернувся 63-річний мешканець села Осій Іршавського району. Заявник повідомив, що вночі невідома особа проникла на територію його дворогосподарства та викрала звідти припаркований на подвір’ї автомобіль «ВАЗ -2106».

За викликом виїхала група реагування патрульної поліції спільно з працівниками сектору кримінальної поліції. Зібравши доказову базу, правоохоронці встановили особу підозрюваного у злочині.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за статтею 289 Кримінального кодексу України, тобто незаконне заволодіння автотранспортом. Фігуранта оперативно розшукали. Ним виявився 37-річний мешканець села Ільниця, що на Іршавщині. Відносно нього наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: