Вхiд на сайт
Авторизацiя

Південноукраїнська АЕС відключила на ремонт другий енергоблок

Південноукраїнська АЕС відключила на ремонт другий енергоблок


Південноукраїнська АЕС, яка входить до структури Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом», відключила від мережі енергоблок №2 для проведення середнього планового ремонту, повідомляє прес-служба «Енергоатому».

«9 лютого 2018 року о 01:41 енергоблок №2 Південноукраїнської АЕС відключено від енергомережі для проведення середнього планового ремонту», - йдеться в повідомленні. Відзначається, що перший і третій енергоблоки Південноукраїнської АЕС працюють без зауважень у заданому режимі.

«Радіаційний фон на промисловому майданчику Південноукраїнської АЕС перебуває на рівні природних фонових значень, що були заміряні до пуску атомної станції. Станом на 9 лютого він становить 0,12 мкЗв/год. Викиди і скиди радіоактивних речовин у навколишнє середовище не перевищували встановлених допустимих значень», - відзначили в прес-службі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: