Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські правоохоронці розшукали неповнолітнього крадія

Ужгородські правоохоронці розшукали неповнолітнього крадіяУжгородські правоохоронці розшукали неповнолітнього, який викрав у свалявчанина гроші

За фактом крадіжки гаманця з грошима у мешканця Сваляви, поліція провела ряд слідчих дій. Особу викрадача встановили. Вирішується питання про обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Із повідомленням про крадіжку гаманця з грошима на лінію «102» звернувся 37-річний мешканець Сваляви. Чоловік повідомив, що нещодавно вночі, на вулиці Станційній в Ужгороді невідома особа, викрала з кишені його джинсів гаманець, у якому були 400 гривень.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Підозрюваного у скоєнні злочину вже розшукали. Ним виявився неповнолітній мешканець села Дубриничі Перечинського району. Слідчі з‘ясували, що 17-річний, перебуваючи на вулиці Станційній, таємно витяг у потерпілого гаманець та побіг у бік залізничного вокзалу.

Наразі хлопця опитали, відносно нього вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: