Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті неповнолітній хлопець обікрав пенсіонерів

На Закарпатті неповнолітній хлопець обікрав пенсіонерів
Дільничні офіцери Іршавського відділення поліції встановили крадія грошей з помешкання пенсіонерів у селі Білки. За даним фактом розпочали розслідування.

На лінію «102» надійшло повідомлення про крадіжку грошей з приватного будинку у селі Білки Іршавського району. Заявники, літнє подружжя віком 82 та 85 років, не могли точно сказати, коли саме з їхнього помешкання зникли 70 тисяч угорських форинтів, а це близько 7000 гривень.

На місце злочину прибула слідчо-оперативна група та дільничний офіцер поліції. Перевіривши інформацію, поліцейські встановили, що до крадіжки грошей причетний неповнолітній односелець потерпілих. Хлопець разом з іншими двома мешканцями с.Білки під час Різдвяних свят гостював у літньої пари. Скориставшись відсутністю господарів, викрав із шафи у вітальній кімнаті гроші.

За фактом крадіжки поліція розпочала розслідування за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Триває слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: