Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція виявила за добу двох п’яних водіїв, які відмовилися від медосвідування

Закарпатська поліція виявила за добу двох п’яних водіїв, які відмовилися від медосвідування
Випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння працівники груп реагування патрульної поліції задокументували за минулу добу в Ужгородському та Іршавському районах.

Учора ввечері в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення про те, що в селі Оноківці їздить автомобілем марки «ВАЗ-2109» п’яний чоловік. Працівники групи реагування патрульної поліції розшукали та зупинили вказаний автомобіль, керував яким житель міста Ужгорода. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, керував чужим автомобілем, не маючи водійського посвідчення. Від проходження медосвідування молодий чоловік відмовився, про що в присутності свідків правоохоронці склали відповідний адмінпротокол і відсторонили правопорушника від керування. Машину забрав власник.

У селі Негрово Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21014», на якому не горіла одна фара. За кермом перебував житель сусіднього села Доробратово. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: