Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптик назвала дату серйозного потепління в Україні

Синоптик назвала дату серйозного потепління в Україні
Зараз майже в усій Україні класична зимова погода - ясно і мороз. Але вже в неділю прийде серйозне потепління. Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Антициклон взимку - це ясна погода з морозом. От якраз у нас зараз метеорологічна класика - ясна погода з морозом. Лише на сході ще затримується сніг, але і звідти завтра опади підуть", - написала Діденко.

"Антициклон називається Крістіан, як бачите", - уточнила вона.

Синоптик назвала дату серйозного потепління в Україні
Синоптик назвала дату серйозного потепління в Україні

"Завтра, 25 січня, у всій Україні очікується суха переважно ясна погода з температурою повітря найближчої ночі -8 -14, місцями -15 -20 градусів. Завтра вдень -4 -9, у Сумській, Харківській, Луганській -8 -12 градусів. Найвищі градуси будуть в західних областях - вночі 3 -10, вдень 25 січня від 4 морозу до 2 градусів тепла! У Києві завтра також сухо ясно і морозно. Найближчої вночі -14 -17 градусів, вдень в четвер -6 -8 градусів", - сказано в повідомленні синоптика.

За словами Діденко, мороз триватиме недовго, і вже в неділю, 28 січня, в Україні серйозно потеплішає.

"Цікаво, що зараз ми - одні із найхолодніших у Європі. У Франції, Німеччині, Італії, Великій Британії, навіть у Швеції та Норвегії (правда, в їх південних районах) температура повітря навіть вранці становить 4 - 13 градусів тепла! Але у нас крутіше - у нас антициклон!" - написала Наталя Діденко.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: