Вхiд на сайт
Авторизацiя

Депутати затвердили Програму фінансової підтримки комунальних підприємств Ужгорода

Депутати затвердили Програму фінансової підтримки комунальних підприємств Ужгорода
Міські депутати сьогодні на сесії затвердили Програму фінансової підтримки комунальних підприємств Ужгорода на 2018-2020 роки. Програму днями погодили також на засіданні виконавчого комітету міської ради. Відповідальним виконавцем та головним розпорядником коштів визначили департамент міського господарства.

Програма спрямована на:
- покращення розрахунків підприємств за спожиті енергоносії, сплати податків і зборів;
- сприяння створенню належних умов для здійснення комунальними підприємствами своєї поточної діяльності;
- залучення додаткових коштів на оновлення виробничих потужностей та зниження рівня аварійності об’єктів;
- своєчасне і в повному обсязі проведення інвестиційної діяльності, направленої на переоснащення, відновлення та реконструкції виробничих потужностей підприємств;
- покриття збитків минулих періодів.

Обсяг коштів для виконання Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Ужгорода на 2018-2020 роки – 248 651 177 гривень, повідомляє прес-служба.

Також департамент міського господарства Ужгородської міськради прийме у комунальну власність територіальної громади міста каналізаційну мережу на вул. Вілмоша Ковача (Белінського), 17 довжиною 31 м, діаметром труб 200 мм балансовою вартістю 72924,00 грн та водопровідну мережу за цією ж адресою довжиною 60 м, діаметром труб 90 мм балансовою вартістю 60880,00 грн. Рішення передбачає, що мережу слід “передати водоканалу як поповнення статутного фонду». Це – одне з рішень, прийнятих сьогодні на сесії Ужгородської міської ради.

Іншим рішенням погодили департаменту міського господарства Ужгородської міської ради прийняти у комунальну власність територіальної громади міста каналізаційну та водопровідну мережі по вул. Сонячній балансовою вартістю 167521,00 грн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: