Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція Свалявщини оперативно розкрила пограбування (ФОТО)

Поліція Свалявщини оперативно розкрила пограбування (ФОТО)
Працівники поліції Свалявського району встановили особу жінки, яка відкрито викрала від мешканки райцентру планшет. За фактом грабежу в поліції розпочали слідство

Вчора, 10 грудня, з повідомленням про грабіж до поліції Свалявського відділення звернувся мешканець села Голубине. Заявник повідомив, що з його будинку невідома жінка викрала планшет, який належить його доньці.

Працівники слідчо-оперативної групи спільно з патрульними поліцейськими, прибувши на виклик, з’ясували всі обставини події та оперативно встановили особу грабіжниці. Нею виявилася 28-річна односельчанка заявника.

Поліцейські вилучили крадену річ, після проведення необхідних слідчих дій його буде повернуто власниці. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

У діях жінки вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Слідство триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Поліція Свалявщини оперативно розкрила пограбування (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: