Вхiд на сайт
Авторизацiя

Міграційна служба прокоментувала інформацію про злам бази даних українських паспортів

Міграційна служба прокоментувала інформацію про злам бази даних українських паспортів
Державна міграційна служба України спростовує інформацію російських ЗМІ про буцімто злам бази даних українських паспортів і просить не поширювати провокаційної інформації. Про це йдеться у заяві відомства в Facebook.

У ДМС написали: "Невичерпною є енергія ФСБ-ботів у прагненні посіяти паніку серед населення в Україні, цю б енергію на благо народу... Офіційно: ніякого зламу бази даних українських паспортів не було. І ця база не під'єднана до інтернету. Бажаємо агентам російської пропаганди якнайшвидше написати явку з каяттям і добровільно здатися українським правоохоронцям. Також просимо свідомих громадян не підтримувати агітації Кремля і не розповсюджувати провокативної інформації", – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, раніше в мережі поширювали інформацію про злам бази даних українських паспортів.

Невичерпною є енергія фсб-ботів у прагненні посіяти паніку серед населення в Україні, цю б енергію на благо народу...
Оф...

Опубликовано Державна Міграційна Служба України 13 ноября 2017 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: