Вхiд на сайт
Авторизацiя

Хибна тривога: каретам швидкої допомоги в Ужгороді вистачає пального

Хибна тривога: каретам швидкої допомоги в Ужгороді вистачає пального
Сьогодні у ЗМІ з`явилися повідомлення про те, що в Ужгороді автівкам "швидкої" не вистачає пального. Однак медики краю спростували цю інформацію.

Навіть називалася цифра - 5 автомобілів не було чим заправити і вони не їздили на виклики.

Щоправда, видання ці маргінальні і посилалися вони на якесь міфічне джерело.

Було б, звичайно, дивно, якби ця інформація підтвердилася. Адже в червні область отримала 20 новеньких автомобілів швидкої допомоги, а у вересні ще 13. І всі автомобілі пішли в райони. То було б прикро, якби ці автомобілі стояли "мертвим вантажем".

Зрештою, управління охорони здоров'я спростувало інформацію про відсутність пального. За інформацією обласного УОЗ, наразі пального достатньо. Всього накопичено 10 тисяч літрів бензину та 7 тисяч дизельного пального для автомобілів екстреної медичної допомоги, - повідомили в УОЗ і запевнили, що постійно моніторять наявність пального для автопарку швидкої допомоги.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: