Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові двоє хлопців пограбували місцевого мешканця (ФОТО)

У Виноградові двоє хлопців пограбували місцевого мешканця (ФОТО)
Потерпілий звернувся до правоохоронців, які розшукали грабіжників. Ними виявилися місцеві мешканці - 17- та 18-річний хлопці.

В середу, 18 жовтня, з повідомленням про пограбування до виноградівських поліцейських звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що вночі дорогою додому до нього підійшли двоє молодих хлопців та вирвали з рук його мобільний телефон, після чого грабіжники втекли в невідомому напрямку.

Цей злочин було оперативно розкрито працівниками кримінальної поліції. Правоохоронці встановили особи нападників, обидва місцеві мешканці 17-ти та 18-ти років.

За фактом грабежу поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Речовий доказ – крадений телефон, вилучено і після проведення товарознавчої експертизи буде повернуто власникові. Слідство у цій справі продовжується, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У Виноградові двоє хлопців пограбували місцевого мешканця (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: