Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці продовжують здавати зброю

Закарпатці продовжують здавати зброю
Під час операції «Місячник добровільної здачі зброї» на Рахівщині лише за минулу добу двоє осіб здали зброю в поліцію: рушницю та газовий пістолет.

Вчора, 4 жовтня, інспектору з контролю за обліком зброї Рахівщини здали зброю жителі сіл Кваси та Верхнє Водяне. Перший приніс до поліції рушницю калібру 16 мм. Чоловік розповів, що знайшов зброю в лісі в урочищі «Глоди» та виявив намір зареєструвати її на себе.

Мешканець села Верхнє Водяне добровільно здав під час операції «Місячник добровільної здачі зброї» газовий пістолет «Ekol Special» калібру 9 мм, який є не придатний до використання. Дозвіл на цю збою чоловік мав, але здав її в поліцію для знищення.

Нагадаємо, що з 1 до 31 жовтня 2017 року на території Закарпатської області , як і у всій державі, поліція проводить місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які добровільно звернуться до Національної поліції України поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються у них незаконно, згідно зі статтею 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: