Вхiд на сайт
Авторизацiя

Через благородний вчинок закарпатка стала учасницею телешоу й отримала приз на 70 тис. грн (ВІДЕО)

Через благородний вчинок закарпатка стала учасницею телешоу й отримала приз на 70 тис. грн (ВІДЕО)

На українські телеекрани вийшла чергова серія програми "Сюрприз, сюрприз". У ній йдеться про добрий вчинок закарпатки, яка взимку врятувала двох собак від загибелі. Благородна історія одразу розлетілася інформаційним простором, а тепер глядачі ще й познайомилися з цією чуйною жінкою.

Історія про двох собак, які вдвох лежали прямо між залізничними рейками минулого року сколихнула всю країну. Усе почалося на Різдво: 2 собаки втекли з двору через незамкнену хвіртку та побігли у бік залізниці неподалік села Цегловка, де одна із собак травмувалася і не змогла далі пересуватися. Інша ж тварина не покинула, а стерегла та обігрівала власним тілом протягом 2-х днів.

До теми:
Собаче щастя, чи різдвяний хепіенд: собаки з колій повернулись до господарів (ВІДЕО)

Віра Романова, захисник тварин, доклала руку до порятунку пари собак, які замерзали на залізничних коліях. У той час над тваринами проїхало понад 40 поїздів.

"Сюрприз, сюрприз" вирішив віддячити їй за такий вчинок та подарував їй тижневий відпочинок у Європі у рамках турне Австрією, Угорщиною та Словаччиною та сертифікат на 70 тис. гривень.

Більше дивіться самі:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: