Вхiд на сайт
Авторизацiя

Депутати прийняли рішення збільшили кошти медичної субвенції для населення міста Чоп

Депутати прийняли рішення збільшили кошти медичної субвенції для населення міста Чоп
На сьогоднішньому засіданні сесії Ужгородської міської ради депутати прийняли рішення збільшили кошти медичної субвенції у 2017 році з надання послуг з охорони здоров'я населенню міста Чоп на суму 450 тис. грн.

Згідно з Додатковою угодою до договору між Ужгородською та Чопською міськими радами про передачу коштів медичної субвенції, яку сьогодні затвердили, Чопська міська рада замовляє, а Ужгородська міська рада збільшує надання у 2017 році послуги з охорони здоров’я населенню Чопа за видами медичної практики, які відсутні в лікувально-профілактичних закладах Чопа на суму 450 тис. грн.

Додаткова угода набирає чинності після затвердження на сесіях Чопської міської ради та Ужгородської міської ради і діє з моменту затвердження до 31 грудня 2017 року, передає прес-служба міськради.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: