Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті поліція затримала автомобіль із підробленими документами

На Закарпатті поліція затримала автомобіль із підробленими документами
Поліція з нагляду за безпекою дорожнього руху затримала автомобіль, за базою даних який не значиться. Іномарку поміщено на штрафмайданчик Воловецького відділення поліції, проводиться перевірка

Сьогодні, вранці у селищі Воловець по вул. Центральній інспектори з нагляду за безпекою дорожнього руху Мукачівського відділу поліції зупинили для перевірки автомобіль "Мереседес- Бенц" на Івано-Франківській реєстрації. За кермом іномарки перебував 44-річний житель Виноградівського району.

Під час перевірки свідоцтва про реєстрацію зясувалося, що даний автомобіль не значиться в загальнодержавній базі даних автотранспорту.

Походження іномарки тепер з'ясовують правоохоронці. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Воловецького відділення поліції, за даним фактом проводиться перевірка, передає відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: