Вхiд на сайт
Авторизацiя

В зоні АТО минулої доби загиблих немає

В зоні АТО минулої доби загиблих немає
За минулу добу через бойові дії на сході України не було втрат серед українських військових. Про це повідомив на брифінгу у четвер речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко, передає інформаційно-аналітичний центр РНБО.

"За минулу добу внаслідок бойових дій українські військові втрат не понесли", - повідомив Лисенко.

Також речник Міноборони уточнив інформацію щодо обстрілів бойовиків українських військових.

Так, більшість обстрілів на Донецькому напрямку була на ділянці фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція "Шахта Бутовка". Там бойовики вели гранатометний обстріл між 16 годиною та північчю. Українські військові відкрили вогонь у відповідь.

На Маріупольському напрямку близько 21.30 бойовики з мінометів обстріляли житлові квартали села Водяного. Обійшлося без втрат мирних жителів.

Окрім того Лисенко повідомив, що поліцейські у Бахмуті затримали чоловіка, в якого вилучили гранати РГД-5 та Ф-1. Раніше його неодноразово ловили на зберіганні наркотиків.

Як повідомлялося, наприкінці минулої доби російсько-окупаційні війська посилили обстріли позицій сил АТО, використовуючи при цьому важке озброєння. Загалом бойовики зробили 30 обстрілів, використовуючи важку артилерію.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: