Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як пластикові вікна допомагають економити Ваші гроші?

Як пластикові вікна допомагають економити Ваші гроші?


Третина загального споживання електроенергії у світі витрачається на додатковий обігрів або охолодження будівель. Саме тому ефективні рішення, пов’язані з покращенням енергетичного балансу будинку, здобувають сьогодні все більшої популярності.

Адже застосування заходів з підвищення енергоефективності дозволить Вам як мінімум зменшити комунальні платежі і заощадити ці кошти на більш приємні речі. Також такі заходи призводять до зниження попиту на нафту, газ і інші не поновлювані джерела енергії, що у перспективі призведе до відновлення навколишнього середовища і екологічного балансу.

Актуальна ця тема і на Закарпатті.

Пластикові вікна і екологічний баланс будівлі
Як пластикові вікна допомагають економити Ваші гроші?


На жаль енергетична система будинків є вкрай нераціональною, тому більшість оплаченого Вами тепла залишає приміщення ще до того, як ефективно його нагріти. Близько 65% загальних енергетичних втрат тепла втрачається через внутрішню оболонку будинку. За опалення українцям доводиться платити чи не найбільше, у порівнянні з іншими комунальними послугами. То як же тут можуть допомогти пластикові вікна?

На енергетичний баланс будинку найбільший вплив мають природні критичні точки, якими у сучасних будинках є вікна. Як переконують у провідній компанії з виготовлення металопластикових конструкцій на Закарпатті «ТМ Нобілекс» якісні вікна не тільки сприяють зниженню теплових втрат, але й підвищують контроль над мікрокліматом приміщень.

Конструкція вікна і тепловтрати
Як пластикові вікна допомагають економити Ваші гроші?


Кількість тепла, яке втрачається, визначається конструкцією вікна. Для створення високої енергоефективності слід купити склопакети відповідної форми і конструкції, адже вони займають до 80% всього вікна. Однак не слід забувати про інші частини віконної системи – тільки у поєднанні склопакет зможе повністю реалізувати свій потенціал.

Наступним вкрай важливим компонентом вікна є профільна система. Фахівці рекомендують купувати такі вироби з підвищеними тепловими характеристиками – в іншому разі тепло, яке не вийшло назовні через склопакет, покине приміщення через пластиковий профіль.

На сьогодні існує кілька профілів ПВХ, в яких може бути від 3 до 6 камер, будь-яких видів та типів. Однак все це різноманіття можна класифікувати за коефіцієнтом опору теплопередачі.

Основна маса профілів належить до 60-ї серії (3-4 камерні). Крім них поширені вироби економ класу. Їх коефіцієнт опору теплопередачі досягає 0,79 м2 ° С / Вт (з армуванням). 3 і 4 камерні ПВХ профілі мають ширину (монтажну глибину) 58-62 мм.

П'ятикамерні профілі поширені менше, але займають значну частку ринку. Їх середня ширина становить 70-76 мм. Незважаючи на малу поширеність, ця профільна система завоювала звання «найдосконалішої профільної системи».

6-камерний профіль з'явився на вітчизняному ринку відносно недавно. Основними його перевагами є підвищені характеристики теплозахисту, звукоізоляції. Система забезпечує величезну енергоефективність всієї віконної конструкції. Середній коефіцієнт опору теплопередачі у 5-камерних профілів коливається в радіусі 0,8 Вт / м2К, а той же показник 6-камерних профілів може досягати від 1,0 до 1,6 Вт / м2К.

На сьогодні пластикові вікна вже давно перестали бути предметом розкоші. Це вже необхідність, адже все більше українців не бажають витрачати кошти на опалювання «вулиці». Та вкрай важливим є правильне встановлення саме якісних пластикових вікон. І у цьому Вам допоможе лідер з виготовлення віконних конструкцій у Закарпатті компанія «ТМ Нобілекс».

Додаткову інформацію дізнайтеся на офіційному сайті компанії , або відвідайте найближчий офіс у Вашому регіоні.

Тел. для довідки:

Ужгород: +38 (099) 262-43-11
Львів: +38 (067) 299-35-99


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: