Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті внаслідок поривів вітру попадали дерева на дороги та лінію телефонного зв’язку

На Закарпатті внаслідок поривів вітру попадали дерева на дороги та лінію телефонного зв’язку
Управління ДСНС України у Закарпатській області оприлюднило довідку про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 27 липня 2017 року.

26.07.2017 внаслідок сильних поривів вітру відбулось падіння дерев на проїжджу частини автошляху та лінію телефонного зв’язку. Для ліквідації наслідків яких залучались підрозділи ДСНС, а саме:

- о 09:09 - падіння дерева на проїжджу частину автошляху між населеними пунктами Нижні Ворота та Жденієво Воловецького району. Для розпилення дерева залучалось відділення ДПРП с. Н.Ворота.

- о 16:25 - падіння дерева на лінію телефонного зв’язку, за адресою: м. Іршава, вул. Шкільна, б/н. Для розпилення дерева залучалось відділення ДПРЧ-5 та відділення ГПРВ м. Іршава.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: