Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали 17-річного грабіжника, який переховувався від слідства

На Закарпатті затримали 17-річного грабіжника, який переховувався від слідства
Полісмени розшукала підозрюваного у крадіжці телефону та золотих прикрас від жінки. Стосовно порушника вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу

Виноградівські правоохоронці розшукали чоловіка, котрий переховувався від слідства за підозрою у скоєнні крадіжки мобільного телефону та ланцюжка зі золотим кулоном від мешканки Дніпропетровська.

Під час слідства за даною справою, працівники сектору кримінальної поліції Виноградівського відділу, з‘ясували, що 17-річний виноградівець відкрито заволодів особистими речами мешканки іншого регіону. У потерпілої він викрав ланцюжок зі золотим кулоном та мобільний телефон.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України, тобто Грабіж, але підозрюваний зник з поля зору правоохоронців. Через це, його оголосили у розшук і тепер знайшли.

Наразі порушника доправили до Виноградівського відділу поліції. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: