Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обласне управління юстиції звернулося до громадських організацій Закарпаття з важливим повідомленням

Обласне управління юстиції звернулося до громадських організацій Закарпаття з важливим повідомленням

Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області закликає представників громадських формувань звернутись як найшвидше з документами для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, тобто для державної реєстрації нової редакції установчих документів. Законодавчо встановлений термін - до 1 липня 2017 року.

Установи та організації, які не привели свої установчі документи у відповідність із нормами Кодексу, після 1 липня 2017 року виключаються контролюючим органом з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Подати документи можна до Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області (пл. Народна, 4, каб. 627, робочий телефон 3-35-87), Центрів надання адміністративних послуг та до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги (https://zakjust.gov.ua)



Головне територіальне управління юстиції у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: