Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Ужгородщині затримали групу крадіїв: опубліковані ФОТО

Зловмисників затримали на гарячому - правоохоронців зацікавило залізяччя, що стирчало з багажника автівки. Як виявилось, крадії демонтували металеві частини із залізничної колії.

На Ужгородщині затримали групу крадіїв: опубліковані ФОТО


20 лютого патрульний наряд поліції Ужгородського району зупинив на автодорозі Київ-Чоп біля с.Кінчеш Ужгородського району автомобіль ВАЗ-2101. На машині не горіли габарити освітлення, а з багажника стирчало залізяччя. В салоні перебував водій і двоє пасажирів, серед яких була й жінка.

На запитання про вантаж 34-річний водій, житель с.Холмок Ужгородського району, став плутатися в поясненнях. Далі ж зізнався, що ці металеві кутники вони викрали із залізничної колії в с.Розівка.

Машину з вантажем загальною вагою близько 100 кг. було затримано на спецмайданчик поліції.

Встановлено, що дане кримінальне правопорушення скоїли два жителі с.Холмок віком 19 і 34 роки, а також 32-річна жінка з цього ж села.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років. Перевіряється причетність даних осіб до скоєння аналогічних злочинів.

На Ужгородщині затримали групу крадіїв: опубліковані ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: