Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагічна ДТП на Закарпатті: троє людей загинули, поліція шукає свідків

Трагічна ДТП на Закарпатті: троє людей загинули, поліція шукає свідків
Сьогодні ввечері, 16 січня, на автошляху Київ-Чоп на Воловеччині трапилася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Аварія сталася поблизу готелю «Наталі», У ДТП не розминулися «Шкода» і вантажівка «DAF».

Внаслідок аварії загинуло троє молодих людей. Поліція розшукує очевидців цієї трагедії

16 січня близько 19.10 на трасі Київ-Чоп біля готелю «Наталі» у Воловецькому районі сталася ДТП з потерпілими. Зіткнулися легковик «Шкода» сірого кольору і каміон «DAF» білого кольору. Водій «Шкоди» не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де трапилось зіткнення із вантажним автомобілем.

Внаслідок даного ДТП загинуло троє людей.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області просить громадян, які стали свідками чи очевидцями цієї трагедії, зв’язатися з поліцією за тел.102, (0236)-2-22-61, або на моб.тел. 099-972-85-15. Заздалегідь вдячні за допомогу.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: