Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гідрологічне штормове попередження: на Закарпатті не припиняються дощі, місцями зі снігом

Гідрологічне штормове попередження: на Закарпатті не припиняються дощі, місцями зі снігом
За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології протягом 5 лютого по області очікується продовження дощів, місцями сильних, в горах подекуди з мокрим снігом. На річках утримається підвищенна водність з коливаннями рівнів в межах 0.5м.

На Латориці та Тисі в районі м.Чоп продовжиться підвищення рівня води на 0.7 - 1.2м ( утримання води на заплаві ) та 3.0 - 3.5м відповідно, руйнування льодового покриву, можливе утворення заторів льоду.

На посту р.Боржава - с.В.Ремети рівень до 8 год 05.02 повільно підвищувався (нижче поста 3 - 4км утримується льодовий покрив ), утримується високий шар води на заплаві, підтоплюються с/угіддя сіл Сільце, Заріччя, Боржавське, Камянське, В.Комяти, Вільхівки та автодороги Виноградів-Шаланки, як за рахунок річки, так і за рахунок місцевих стоків.

Станом на 12 год відмічають незначне зниження рівня на 5см.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: