Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатських прикордонників намагалися підкупити за 500 гривень (ФОТО)

Вчора, 22 січня, у пункті пропуску "Ужгород" іноземець намагався за допомогою хабаря уникнути адміністративної відповідальності.

Закарпатських прикордонників намагалися підкупити за 500 гривень (ФОТО)


Чергову спробу дачі хабаря прикордонниками Чопського загону було зафіксовано та припинено вчора у пункті пропуску «Ужгород». Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Громадянин Угорщини, прямуючи на виїзд з України, на контроль подав паспортний документ, у який вклав 500 грн. Таким чином, він намагався уникнути адміністративної відповідальності за перевищення терміну перебування на території України.

З метою прийняття правового рішення щодо можливих ознак злочину, передбаченого ч.1 ст.369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», про даний факт було повідомлено Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

Закарпатських прикордонників намагалися підкупити за 500 гривень (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: