Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українцям, які виїжджають в РФ, повідомили погану новину

Українцям, які виїжджають в РФ, повідомили погану новинуПомічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян повідомив, що Росія неофіційно посилила режим перетину кордону для громадян України.

Про це він написав у фейсбуці.

"Схоже, Росія знову посилила режим перетину кордону для українців. Звичайно, неофіційно. Протягом дня в пункті пропуску "Троєборне "РФ (навпроти пункту пропуску "Бачівськ") російські прикордонники не пропустили 81 громадянина України", - написав Слободян.

Слободян додав, що, за словами українців, підставою стала нібито відсутність належного грошового забезпечення. Водночас офіційно в перетині кордону з РФ було відмовлено тільки 6 громадянам України.

За словами Слободяна, Держприкордонслужба України поінформувала про ситуацію всі зацікавлені правоохоронні органи держави та МЗС.

Нагадаємо, в грудні в Держприкордонслужбі заявили, що українці, які змушені часто відвідувати РФ, зазнають психологічного та фізичного тиск.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: