Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нацбанк випускає пам’ятну монету Ступки та дві – до Миколая

Нацбанк випускає пам’ятну монету Ступки та дві – до Миколая
Національний банк України у День святого Миколая ввів у обіг дві пам’ятні монети "Костьол святого Миколая (м. Київ)" – номіналом 5 гривень і 10 гривень. Про це повідомляє Нацбанк у Facebook 19 грудня.

Монети присвячені Миколаївському костьолу у столиці, побудованому в неоготичному стилі на початку ХХ століття київським архітектором Владиславом Городецьким за проектом архітектора Станіслава Воловського.

Монета номіналом 5 гривень виготовлена з нейзильберу накладом 30 000 штук, монета номіналом 10 гривень виготовлена зі срібла у кількості 3 000 штук.

Сьогодні з нагоди свята Національний банк України ввів у обіг дві пам’ятні монети “Костьол святого Миколая (м. Київ)”....

Опубликовано Національний банк України 18 декабря 2016 г.


Крім того, цього ж дня НБУ вводить у обіг пам’ятну монету "Богдан Ступка", присвячену видатному українському актору, який зіграв понад 150 ролей у кіно і в театрі.

Монета має номінал 2 гривні. На її реверсі зображено актора Богдана Ступку.

Національний банк України 19 грудня 2016 року вводить в обіг пам’ятну монету “Богдан Ступка”.

Монета присвячена видатно...

Опубликовано Національний банк України 18 декабря 2016 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: