Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що українці найбільше купують через інтернет: цікава інфографіка

До трійки найпопулярніших товарів, які українці замовляють через інтернет, увійшли сукні, чохли для телефонів та дисплеї.

Що українці найбільше купують через інтернет: цікава інфографіка


За даними маркет-плейсу Bigl.ua, також не менш популярними серед товарів в інтернет-магазинах є взуття (зокрема – кросівки та кеди), мобільні телефони та акумулятори до них, годинники, жіночі сумочки, рюкзаки та інше.

"Кожен другий проданий товар у категорії одягу та взуття – вітчизняного виробника. Середній чек покупок української продукції виявився на 27% меншим, ніж на імпортні товари. Він становив 344 гривні", – каже директор з розвитку групи компаній EVO Денис Горовий.

Також зріс попит на продукти харчування та напої, які почали купити через інтернет вдвічі більше, ніж торік.

Що українці найбільше купують через інтернет: цікава інфографіка

Експерт додав, що протягом 2016 року кількість підприємців, які почали продавати товари в інтернеті, зросла.

"І кількість тих, що продовжує займатися електронною комерцією більше трьох років, також продовжує зростати – сьогодні цей показник на 45 тисяч більше, ніж торік", – додав Горовий.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: