Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті романтичне побачення закінчилось крадіжкою

Довірлива закарпатка познайомилася із хлопцем і запросила його до себе додому. Новий знайомий поцупив у дівчини дорогий телефон, ще й виявилось, що він умовно засуджений.

На Закарпатті романтичне побачення закінчилось крадіжкою


28-річна мешканка Мукачівського району звернулася до поліції з повідомленням про крадіжку від неї мобільного телефону, вартість якого дві тисячі гривень, повідомляє поліція Закарпаття.

Оперативники з’ясували, що викрав від жінки мобільник її новий знайомий – 27-річний перечинець. З хлопцем вона познайомилася в мережі Інтернет та запросила до себе в гості. Вже в потерпілої вдома гість дочекався поки господиня відволічеться та сховав телефон собі в кишеню.

Працівники кримінальної поліції затримали крадія та вилучили від нього крадений мобільник, який повернули власниці.

Оскільки крадій перебуває на умовному терміні покарання, то зараз цей термін скоріш за все перетвориться в реальний. Досудове розслідування триває і надалі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: