Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обрізання крайньої плоті (циркумцизія). Особливості оперативного втручання

Обрізання крайньої плоті (циркумцизія). Особливості оперативного втручання


Особливості оперативного втручання.

Проведення обрізання крайньої плоті є розповсюдженою практикою, яку проводять через ряд обставин. Спонукати чоловіка позбавитись від неї можуть не тільки соціальні чи релігійні причини, але й медичні показання. Наприклад, до операції варто вдатись при неповному або болісному відкритті головки статевого члена (фімозі) або передчасній еякуляції.
Професійна циркумцизія проводиться лікарями при мінімальній втраті крові. Це дозволяє пацієнту швидко повернутись до повноцінного життя та почати насолоджуватись сексом без перепон. Звернення до професіоналів є ключем до грамотного проведення процедури.


Симптоми, при яких варто провести обрізання


Обрізання крайньої плоті може бути проведене в естетичних цілях, але частіше причина лежить в медичній площині:
• виникнення болю при ерекції і спробах відкрити головку;
• складнощі з сечовипусканням через неповне відкриття головки;
• крайня плоть здійснює тертя на пеніс, через що оргазм у чоловіка настає дуже рано;
• виникає періодичне запалення та інфікування головки статевого члена;
• на плоті з’являються рубці.
За рахунок позбавлення від крайньої плоті головка пенісу стає менш чутливою, що дозволяє подовжити статевий акт. Часто крайня плоть є джерелом накопичення бактерій та розповсюдження інфекцій, тому позбавлення від неї значно спрощує інтимну гігієну.

Підготовка до циркумцизії


Перед проведенням обрізання крайньої плоті не потрібна складна підготовка. Клінічні обстеження включають тільки аналіз крові. Лікар оцінює кількість тканин, що підлягають видаленню, індивідуально для кожного пацієнта. Для цього враховують ступінь розвитку фімозу та беруть до уваги побажання самого чоловіка.
В різних ситуаціях лікар може прийняти рішення залишити частину крайньої плоті, яка будете частково прикривати головку, або видалити шкіру повністю. Операція проводиться без загального знеболювання, тому перед нею не потрібно додатково обстежувати систему травлення.

Етапи проведення процедури


Обрізання крайньої плоті за сучасними технологіями включає наступні етапи:
1. введення місцевої анестезії – обколювання головки;
2. максимальне натягнення листка крайньої плоті;
3. розсічення шкіри у необхідних місцях;
4. перев’язування судин та відсічення потрібної довжини крайньої плоті.

По завершенню процедури накладають антисептичну пов’язку та відпускають пацієнта на домашнє відновлення. Він має своєчасно змінювати пов’язку та відмовитись від інтимної близькості на 2-3 тижні. Після цього він зможе повернутись до повноцінного статевого життя без обмежень.

Джерело: bilyak.com.ua.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (2)
Пользователь offline Виктор Дружинин 16 січня 2024 13:06
Не нравится 0 Нравится
А правда, що це покращує якість сексу?
Цитировать          1
Пользователь offline Станислава Молчанова 17 січня 2024 10:55
Не нравится 0 Нравится
За це не можу сказати, адже в мене чоловік не обрізаний. Проте, знаю, як зробити секс кращим, нам такі насадки на член https://kupidon.toys/uk/seks-igrushki/nasadki-i-kolca/nasadki-na-chlen/ сподобались, якість інтимного життя стала набагато кращою. Тому вважаю, що інтимні іграшки варто використовувати.
Цитировать          2
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: