Вхiд на сайт
Авторизацiя

Консультація хірурга. Чим займається цей лікар

Консультація хірурга. Чим займається цей лікар


Чим займається цей лікар.

Хірург в Ужгороді – це спеціаліст, який займається діагностуванням та лікуванням захворювань, що передбачають проведення хірургічних втручань. Фахівець є корисним у випадках, коли патологію неможливо вилікувати консервативними шляхами. Він може призначати та провести операцію у екстрених випадках, коли від своєчасних дій залежить життя людини.
Спеціаліст проводить діагностику організму та підбирає оперативний терапевтичний засіб. У більшості випадків перевага надається оперативним втручанням без видалення органів та зі збереженням їх функціональності.


Коли потрібно звернутися до хірурга



Приводом звернутися до лікаря-хірурга за консультацією є наявність наступних симптомів:
• сильні болі в області живота;
• наявність ущільнень в області черевної порожнини;
• набряклість вен або збільшення лімфатичних вузлів;
• наявність гнійних та запальних процесів, що супроводжуються підвищенням температури тіла;
• почервоніння та набряклість шкіри;
• поява крові у сечі або калових масах;
• печінкові кольки з гірким присмаком у роті.

Нерідкими є випадки, коли пацієнта доставляють до хірурга у гострому стані, тому приймається рішення про нагальне проведення операції. Хірург займається лікуванням холециститу, жовчнокам’яної хвороби, гриж, кіст, панкреатиту, апендициту, геморою та багатьох інших хвороб. В сучасних умовах можливе лікування патологій лапароскопічним шляхом через невеликі проколи на череві. Це дозволяє мінімізувати пошкодження тканин та прискорити відновлення.

Як відбувається консультація хірурга



При зверненні до хірурга він проводить низку обстежень:
• візуальна діагностика та огляд змінених тканин;
• збір анамнезу та консультація;
• направлення на проведення УЗД, комп’ютерної томографії, інших досліджень.

Спеціаліст в області хірургії призначає операцію лише після ретельної діагностики, встановлення характеру, стадії розвитку та особливостей хвороби (за винятком екстрених хірургічних втручань). Лікар уважно вислуховує пацієнта, аби підібрати оптимальний у індивідуальному випадку лікувальний метод.
Лапароскопічна хірургія значно спростила хірургічне лікування та зробила його більш безпечним. Тепер не треба переживати на рахунок великих розрізів тканин, втрати крові та тривалого відновлення. Після операції на тілі не залишається шрамів та рубців, тому ніщо не буде нагадувати про те, що колись проводилось оперативне втручання. При лікуванні різноманітних хвороб хірург може консультуватись з вузькоспеціалізованими спеціалістами для розроблення більш ефективної терапевтичної стратегії.

Джерело: сайт bilyak.com.ua.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Пользователь offline Виктор Дружинин 9 листопада 2023 09:33
Не нравится 0 Нравится
Мені також знадобилась консультація хірурга, звернувся в Медичний Центр CONSILIUM MEDICAL. Після первинного огляду була проведена еластометрія печінки , що дозволило отримати відповіді та підтвердження щодо аналізу. Зараз проходжу лікування, прогноз хороший.
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: