Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді планують створити коворкінг для айтівців-фрилансерів

Заступник голови ОВА Олександр Пацкан повідомив, що в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка в Ужгороді планують створити коворкінг для айтівців.


«Пілотний проєкт матиме чимало переваг і для бібліотеки. Це передусім цифровізація послуг та можливість оновлювати власні фонди навіть в умовах війни, оскільки коворкінг функціонуватиме на платній основі. При цьому не буде жодного дискомфорту для інших відвідувачів», – підкреслив Олександр Пацкан.

За його словами, в закладі є безперебійне живлення, також додатково облаштують робочі місця і проведуть швидкісний інтернет. Прийти попрацювати сюди зможе не лише айтівець, а й кожен охочий.

«Це новий формат роботи. Однак, переконаний, що проєкт буде успішним і ми масштабуємо його й на інші заклади в області», – резюмував Олександр Пацкан.

Перспективи запуску ініціативи заступник голови ОВА Олександр Пацкан обговорив із керівницею Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка Оленою Канюкою.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: