Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поблизу Ужгорода зупинили порушника-хабарника

Поблизу Ужгорода зупинили порушника-хабарника
Ужгородські патрульні притягнули до відповідальності порушника швидкісного режиму, який пропонував їм хабаря, повідомляє УПП в Закарпатській області.

Подія трапилося сьогодні на трасі М-06, поблизу Ужгорода. Близько 14-ї години, під час вимірювання швидкісного режиму, інспектори зупинили вантажівку Daf за перевищення швидкості.

Поліцейські повідомили керманичеві, що складають на нього адмінматеріал за перевищення швидкості. У цей час чоловік почав пропонувати інспекторам неправомірну вигоду, щоб уникнути відповідальності.

Патрульні відмовили йому і попередили про кримінальну відповідальність, але чоловік продовжував стояти на своєму і передав поліцейському документи, серед яких була готівка.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу, адже за пропозицію неправомірної вигоди передбачена кримінальна відповідальність!

Не порушуйте швидкісного режиму і будьте законослухняними!

Поблизу Ужгорода зупинили порушника-хабарника

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: