Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті викрили ще одного прихильника політики рф (ФОТО)

На Закарпатті викрили ще одного прихильника політики рф (ФОТО)


Слідством встановлено, що підозрюваний у одній із соціальних мереж систематично поширював дописи, зокрема і з відеороликами, в яких пропагувалися ідеї «русского мира».

За процесуального керівництва відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та ДПСУ Закарпатської обласної прокуратури 27-річному закарпатцеві повідомлено про підозру у поширенні матеріалів, де міститься виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України та глорифікація осіб, що її здійснюють (ч. 2 ст. 436-2 КК України), інформує Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Закарпатець публічно підтримував і розповсюджував типові тези російської пропаганди щодо нібито приналежності військ ЗСУ до «неонацистських» організацій. У публікаціях воєнні дії висвітлено як «спецоперацію», а відповідальність за злочинні дії армії окупантів перекладається на українських військових.

У межах кримінального провадження було проведено судово-лінгвістичну експертизу, висновки якої підтвердили наявність складу злочину у поширених чоловіком матеріалах.

Досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Закарпатській області.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: