Вхiд на сайт
Авторизацiя

110 кг контрабандного бурштину конфіскували у 61-річного мешканця Мукачева

110 кг контрабандного бурштину конфіскували у 61-річного мешканця Мукачева


Суд конфіскував від 61-річного мешканця Мукачева 110 кг бурштину за спробу контрабанди дорогоцінного каміння в Угорщину. Крім того, фігуранту справи присудили чотири роки ув’язнення, але з призначенням іспитового терміну на два роки. Затримали чоловіка ще влітку 2020 року у Чопі при спробі перевезти бурштин закордон.

Про вирок 61-річному мешканцю Мукачева у п’ятницю, 11 листопада, повідомила прес-служба Закарпатської обласної прокуратури. Чоловік придбав і зберігав у себе вдома 110 кг необробленого бурштину без жодних документів. Через деякий час вирішив перевезти каміння закордон автобусом своєї фірми.

ВІДЕО ДНЯ
Play Video
«Закарпатець розмістив бурштин в конструкції одного з автобусів підприємства, що прямував до країн ЄС. Приховані пакети з бурштином вартістю 172 тис. грн виявили під час огляду транспортного засобу на КПП "Тиса"», – зазначають у прокуратурі.

Як повідомляв ZAXID.NET, бурштин перевозили автобусом Van Hool української реєстрації, що здійснював нерегулярні перевезення в Угорщину. Вантаж сховали у конструктивних порожнинах над лівим переднім колесом. Там вмістилося 15 мішків з камінням бурштину.


https://zaxid.net/news/
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: