Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пройде тренінг для ВПО та представників громади з соціальної згуртованості

В Ужгороді пройде тренінг для ВПО та представників громади з соціальної згуртованості
Нові реалії та невизначеність можуть призводити до конфлікту та непорозумінь. Натомість єднання та соціальна згуртованість відкривають "двері" до нових можливостей, демократії та змін.

Програма "Єднання заради дії" запрошує взяти участь у серії триденних тренінгів "Єдина громада" в перших 7 громадах України: м. Черкаси, м. Умань, м. Хмельницький, м. Тернопіль, м. Чернівці, м. Ужгород та м. Мукачево.

Чому "Єдина громада"❓

⚡На практичних заняттях ви опануєте навички ефективної комунікації, уникнення стереотипів та мови ворожнечі, а також надихнетеся ідеями та готовими напрацюваннями щодо відновлення та покрокових змін у власному житті та житті громади, а також знайдете однодумців.

Для кого цей тренінг❓

⚡Для ВПО, віком 30+ та членів приймаючих громад.

📋Графік проведення тренінгів "Єдина громада":

28.09.2022-30.09.2022 м. Чернівці та м. Тернопіль.
02.10.2022-04.10.2022 м. Умань.
06.10.2022-08.10.2022 м. Ужгород, м. Черкаси та
м. Хмельницький.
09.10.2022-11.10.2022 м. Мукачево.

👉Реєстрація за посиланням: https://forms.office.com/r/pANZyyUM7A

Про місце і час проведення тренінгів зареєстрованим учасникам буде повідомлено додатково за 3⃣ дні до початку на електронну адресу.

🔥Після проходження тренінгу ви зможете взяти участь у додатковому воркшопі з розробки ініціатив для розвитку вашої громади.

Єднаємося, гуртуємося, діємо разом!
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: