Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті затримали переправника разом з "клієнтом"

На Закарпатті затримали переправника разом з "клієнтом"
Двох чоловіків, які намагались незаконно потрапити до Угорщини затримали в рамках оперативно-профілактичних заходів «Рубіж - 2022» прикордонники Мукачівського загону спільно з працівниками поліції.

Інформацію про ймовірну протиправну діяльність у прикордонні отримали співробітники головного оперативно-розшукового відділу Мукачівського загону.

У ході реалізації цієї інформації, сьогодні вранці прикордонники відділу «Лужанка» та оперативно-розшукового відділу спільно з співробітниками Нацполіції виявили та затримали двох громадян України 2001 року народження, які мали намір незаконно перетнути держрубіж.

Як з'ясували правоохоронці, один із затриманих українців, мешканець міста Берегово, пообіцяв допомогти полишити межі України мешканцю Чернігівщини, який мав намір уникнути призову за мобілізацією. Свої послуги закарпатець оцінив у 5 тисяч доларів, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

На правопорушників складено адмінпротоколи за спробу незаконного перетинання кордону. Крім того, про виявлення у діях берегівчанина ознак злочину, передбаченого ст.332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

На Закарпатті затримали переправника разом з "клієнтом"
На Закарпатті затримали переправника разом з "клієнтом"




Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: