Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Відчуємо перший подих осені": Укргідрометцентр попередив про зміну погоди

"Відчуємо перший подих осені": Укргідрометцентр попередив про зміну погоди
На цьому тижні українців чекає певна зміна погодних умов. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"Відчуємо перший подих осені. Температура буде поступово знижуватися, що пов'язано із надходженням холодних атмосферних фронтів з північного заходу", - попередили синоптики.

За їх даними, протягом тижня в Україні переважатиме суха погода, лише в Карпатах, вдень 30 серпня та 1 вересня на південному заході країни місцями пройдуть пройдуть короткочасні дощі з грозами.

Температура у західних, північних та центральних областях поступово знижуватиметься вночі до 11-16°, вдень до 18-24°; на півдні та сході країни температура вночі становитиме 16-22°, вдень 28-34°.

"1-2 вересня послаблення спеки на 3-5°", - повідомили в Укргідрометцентрі.

Як повідомляв Погода УНІАН, у найближчий тиждень в Україні очікується різка зміна погоди. Наприкінці літа - початку осені по всій країні істотно похолодає. Вдень температура опускатиметься до +17°...+20°, а вночі місцями буде лише +6°...+9°. Періодично очікуються дощі та грози. До кінця тижня погода стабілізується і стовпчики термомтеров знову поповзуть вгору.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: