Вхiд на сайт
Авторизацiя

Дводенний підтримуючий тренінг для ВПО «Стійкість під час війни» проведуть в Ужгороді

Дводенний підтримуючий тренінг для ВПО «Стійкість під час війни» проведуть в Ужгороді

В умовах невизначеності дуже важливо відстежувати свій особистий стан та відновлювати ресурси, аби повернутися до життя та планувати майбутнє.

Саме тому програма «Єднання заради дії» запускає дводенні підтримуючі тренінги «Стійкість під час війни» для ВПО (від 30 років). Під час цих заходів ви зможете отримати навички та знання, які допоможуть вам легше пережити травматичний досвід, навчитись розуміти й регулювати свій емоційний стан та краще розуміти оточуючих вас людей.

Вправи допоможуть налагодити зв'язок з собою, покращити розуміння своїх потреб, а також відновити можливість планувати майбутнє та пропрацювати свій ресурсний стан.

Реєстрація за посиланням: https://forms.office.com/r/cpWz70ucWn

Детальну інформацію про час та місце проведення буде повідомлено зареєстрованим учасникам на електронну адресу. Після реєстрації перевіряйте, будь ласка, пошту, яку ви вказали в анкеті.

За результатами тренінгу учасники та учасниці також отримають необхідні навички та знання та зможуть створювати власні групи самопідтримки для підтримки один одного.

Тренінги проводитимуться в 7 громадах.

В Ужгороді тренінг відбудеться 10.08.2022-11.08.2022

Програму «Єднання заради дії» втілює в життя IREX в Україні у партнерстві з БФ «ССС» за підтримки Державного департаменту США. «Єднання заради дії» - це дворічний проєкт, який націлений об'єднати ВПО, членів громади, представників уряду та ЗМІ та надати всебічну підтримку для розробки місцевих та національних планів інтеграції ВПО та стабілізації ситуації в Україні.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: