Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Закарпатті сплачено майже 153 млн грн військового збору

У Закарпатті сплачено майже 153 млн грн військового збору
За оперативними даними Головного управління ДПС у Закарпатській з оподаткованих доходів закарпатців у січні-квітні 2022 року сплачено 152,7 млн грн військового збору, що на 27,8 млн грн, або 22,3% перевищує надходження аналогічного періоду 2021 року.

Варто зазначити, що протягом квітня 2022 року сплачено майже 46,5 млн грн.

Нагадуємо, що військовим збором оподатковуються доходи з джерела їх походження в Україні, які остаточно оподатковуються під час їх нарахування (виплати, надання), а також іноземні доходи – доходи (прибуток), отримані з джерел за межами України.

Військовий збір, який спрямовується на підтримання обороноздатності української армії та встановлення миру в нашій державі, запроваджено із 3 серпня 2014 року. Його ставка становить 1,5% від об’єкта оподаткування.
Дякуємо платникам податків за сумлінну сплату податків!

Разом переможемо!
Слава Україні!
ДПС у Закарпатській області
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: