Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не сплачував кошти за оренду: прокуратура через суд вимагає повернути землю вартістю 73 млн грн

Не сплачував кошти за оренду: прокуратура через суд вимагає повернути землю вартістю 73 млн грн
Хустська окружна прокуратура звернулася до суду з позовом щодо стягнення заборгованості та розірвання договору оренди землі вартістю 73 млн грн. Господарський суд Закарпатської області вже відкрив провадження у справі.

Прокурор пред’явив позов в інтересах держави в особі однієї з громад району до товариства з обмеженою відповідальністю. Йдеться про стягнення понад 220 тис. грн заборгованості та розірвання договору оренди земельної ділянки, площа якої – 15 га. Встановлено, що недобросовісний орендар систематично не платив за користування землею комунальної власності.

Врахувавши вказані обставини, суд виніс ухвалу про відкриття провадження у справі і вже призначив підготовче судове засідання, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: