Вхiд на сайт
Авторизацiя

Освітні заклади області ще тиждень перебуватимуть на канікулах

Освітні заклади області ще тиждень перебуватимуть на канікулах
Освітні заклади області ще тиждень перебуватимуть на канікулах. Про це повідомила Мар’яна Марусинець, директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА.

Оскільки в регіоні вимушено переміщених осіб поселяють у садочках і школах, а вчителів залучають до волонтерства, територіальні громади повідомили, що не можуть відновити повноцінний навчальний процес.

«В області зараз багато переселенців, тому повертатися у заклади освіти не можемо. Розуміємо, що осередки зайняті, педагоги теж, окрім цього піклуємося про безпеку дітей. Продовжуємо моніторити ситуацію, а поки – канікули», – прокоментувала Мар’яна Марусинець.

За її словами, наступного тижня це питання з представниками районних військових адміністрацій, відділів освіти ТГ розглянуть знову.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: