Вхiд на сайт
Авторизацiя

На базі заводу Єврокар відкрився логістичний гуманітарний хаб для доставки вантажів - МІУ

На базі заводу Єврокар відкрився логістичний гуманітарний хаб для доставки вантажів - МІУ
На базі заводу Єврокар на Закарпатті запустився центр по доставці гуманітарних вантажів, який приймає допомогу від країн Євросоюзу для України, яка воює з військами російського окупанта.

По це повідомляє Міністерство інфраструктури України, пише УНІАН

"Влада Закарпатської області спільно з Укрзалізницею організовують ритмічну та безперебійну роботу хабу, який доправлятиме гуманітарні вантажі до найбільш постраждалих територій країни — Київ, Харків, Дніпро, Запоріжжя та Одесу", - йдеться у повідомленні МІУ.

Локація хабу дозволяє отримувати та відправляти вантажі залізницею, оскільки має під’їзну колію двох видів — європейського зразка (1435) та українського (1520). Перший гуманітарний вантаж залізницею з хабу відправився до Харкова.

Пріоритетними типами вантажів є медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування довготривалого зберігання, одяг, бутильована вода, дитячі продукти (їжа, підгузки тощо), спальні мішки та каремати.

МІУ просить надавати вантажі цілими упаковками, бажано на піддонах.

Контактний телефон: +380 50 96 12 607.

Як відомо, Єврокар — офіційний виробник авто Škoda в Україні, це один з найбільших виробників легкових авто в Україні, розташований у смт Соломоново, відстань від кордону з Угорщиною 1,5 км, зі Словаччиною — 2 км. Разом із індустріальним парком "Соломоново" підприємство складає Закарпатський автомобільний кластер.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: