Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нестор Шуфрич затриманий Теробороною – збирав дані про блокпост і відкрив вогонь

Нестор Шуфрич затриманий Теробороною – збирав дані про блокпост і відкрив вогонь
Народного депутата з фракції партії ОПЗЖ Нестора Шуфрича затримано батальйоном Тероборони за спробу сфотографувати блокпост.

Про це повідомив депутат Київської міськради Олександр Погребинський у Facebook, пише Українська правда.

Пряма мова Погребинського: " 206 батальон затримав Шуфріча! Брати по Зброї кращі! Воно (Шуфрич – УП) вирішило пофотографувати один з постів нашого батальону".

Деталі: За словами нардепа "Європейської солідарності" Володимира Ар'єва, на Шуфрича чекає бесіда в СБУ.

Журналістка Валерия Єгошина розповіла, що затриманий у Києві Шуфрич фотографував блокпост, його охорона відстрілювалась від бійців Тероборони. Наразі він "цілий і неушкоджений".

Пряма мова Єгошиної: "2 автомати, 3 пістолети, один автомат зі спиляним номером - це про затриманих російських диверсантів? Ні, про нардепа Нестора Шуфрича, що під час війни включається в ефіри пропагандистів.

Бійцям він пояснив, що нібито хотів сфотографувати місцеву культурну пам'ятку (насправді - позицію військових). А от нащо відстрілювався від бійців при затриманні і звідки взялася незареєстрована зброя - поки не пояснив. Зброю забрали, всіх затримали, за українськими законами - передадуть в поліцію або СБУ".
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: