Вхiд на сайт
Авторизацiя

В одній із шкіл Ужгорода запровадять пілотний проєкт від Vodafone

В одній із шкіл Ужгорода запровадять пілотний проєкт від Vodafone
Запровадження в одній із шкіл Ужгорода пілотного проєкту від Vodafone – встановлення датчиків, які показуватимуть температуру та рівень вологості в класах із виведенням на єдиний загальний дашборд обговорили сьогодні на зустрічі в Ужгородській міській раді.

Заступник міського голови Василь Гомонай, начальник управління програмного та комп'ютерного забезпечення Микола Урста спілкувалися з експерткою із роботи з ключовими клієнтами ПрАТ «ВФ Україна» (мобільний зв'язок Vodafone) Іриною Тичиною та керівником технічного центру Vodafone в Ужгороді Євгеном Хайловим.

Гості розповіли, що на повну реалізацію проєкту потрібно близько 5 місяців, обговорили технічні аспекти – захищеність мережі, принципи роботи, зручність візуалізації всіх показників на єдиному екрані тощо.

Заступник міського голови Василь Гомонай цікавився також іншими можливостями, які Vodafone може запропонувати для громад. Ірина Тичина розповіла, що це можуть бути системи управління карточками для GPS-трекерів, які, до прикладу, допомагають контролювати роботу громадського транспорту, цифрові хмарні рішення, датчики для паркувальних майданчиків, майданчиків зі сміттєвими контейнерами, різні ІТ-рішення зі сфер інтернету речей, «розумних міст».

В одній із шкіл Ужгорода запровадять пілотний проєкт від Vodafone
В одній із шкіл Ужгорода запровадять пілотний проєкт від Vodafone

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: