Вхiд на сайт
Авторизацiя

В обласному центрі Закарпаття відзначили День єднання

В обласному центрі Закарпаття відзначили День єднання
Вчора в обласному центрі Закарпаття відзначили День єднання.

Голова облдержадміністрації Віктор Микита зауважив, що це особливе свято, яке показує, що наша країна згуртована, кожен готовий захищати її свободу і цілісність.

«Разом доводимо, що не існує таких сил та інформаційних хвиль, які можуть зламати українців.

У ЗМІ чимало повідомлень, що сіють паніку серед населення, викликають тривожність і напругу. Але ми повинні довіряти тільки достовірним та перевіреним джерелам, критично мислити й вчитися відрізняти правду від фейків», – наголосив очільник області.

Державний Прапор України на найвищий флагшток Закарпаття Віктор Микита підняв разом із лікаркою-епідеміологинею Оленою Верстюк-Шарапою, вчителькою історії Світланою Іваниш, волонтером, учасником бойових дій Сергієм Шишканинцем та підполковником Олександром Тельновим.

«Тримаючи в руках маленькі синьо-жовті символи держави, спільно з волонтерами, військовими, краянами ми вибудували живий ланцюг єдності.

Нас багато, усі ми – українці!

Єдність народу – це наша сила!

Слава Україні! Героям слава!» – підкреслив голова Закарпатської ОДА.

До урочистостей долучилися очільник обласної ради Володимир Чубірко, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, представники органів виконавчої влади й місцевого самоврядування, дипломати європейських країн, громадських об’єднань, релігійних організацій, мешканці та гості міста.

В обласному центрі Закарпаття відзначили День єднання
В обласному центрі Закарпаття відзначили День єднання
В обласному центрі Закарпаття відзначили День єднання

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: